Mannen på døren (enda et innlegg med religiøse tendenser)

Hei.

I går da jeg satt og så på fjernsyn og ante fred og ingen fare, ringte det på døren. Der sto det to ØSTLENDINGER!???????

Og jeg bare: Hva i all verdends land og rike er det dere gjør her??? HVA VIL DERE LIKSOM OMG!!! KOM DERE HJEM TIL OOOOSSLLOOOO!!!!!!!!!!!

Neida.

Mannen: Hei mitt navn er *Andreas eller noe, husker ikke helt hva han het.* og dette er *Johannes eller noe, husker ikke helt hva han het heller* Vi har kommet her for å snakke om religion. Er du religiøs?

Meg: Ja.

Mannen: Å ja, hvordan religiøs da?

Meg: Jeg er protestant.

Mannen: Protestant ja, ja. Jeg har med en brosjyre her og...

Også snakket han litt om dette mens jeg stod ute på trappen og ble kald på føttene, har jo ikke vett nok til å invitere folk inn. Når jeg blir stor og bor i mitt eget hus, skal jeg invitere slike østlendinger med brosjyrer inn på te. Med mindre de er mormoner da, for de drikker ikke te. Tror jeg.

Mannen: Du kan få denne brosjyren av meg, så kan vi komme tilbake senere og høre hva du syns.

Meg: Å, tusen takk!

Jeg fikk den gratis! Tenk så hyggelig! De var ikke mormoner da, de var fra Jehovas vitner, jeg vet ikke om Jehovas vitner drikker te, det stod ikke noe om det i brosjyren.

Nå har jeg lest hele brosjyren, og jeg må si meg litt enig og litt uenig. Så jeg tror ikke jeg skal bli med i det kirkesamfunnet. Men det er jo alltid hyggelig å bli ønsket!

Sånn ellers har Maria fått seg en ny app på telefonen sin.

Mannen: God helg!

Meg: I like måte!

2 kommentarer

Rebeca

20.01.2013 kl.14:33

Digger Bloggen din

Ingvild

20.01.2013 kl.19:58

Eg såg de mennene i gadå mi!!!!!! Sprang inn, hehe. Litt småredd for fremmede, eg :)

Skriv en ny kommentar

hits