Høstferie

God aften. For tiden har jo jeg høstferie. Når man har høstferie blir det jo ofte til at man blir litt sånn sofagris. Eller, jeg har vært litt ute med mamma. I går var vi på biblioteket. I går var jeg til og med i kirken! Jeg og mamma, ja og Lovise, er med på noe i kirken. Jeg trenger ikke å gå så alt for mye inn på hva dette handler om, men det har med noen barn å gjøre. Kirken har ofte spurt meg om jeg har lyst til å bli med på sånt konfirmantarbeid, men det har jeg ikke hatt noe lyst til. Jeg er ikke sånn altfor glad i konfirmanter. Men barn er greit. 

Det var jo så absolutt ikke det jeg skulle blogge om. Men når vi først snakker om kirken. På den nye skolen min er det veldig mange kristne. Helt seriøst, det kryr av dem. Jeg synes nesten at det er litt skummelt, men så kommer jeg på at jeg er kristen selv, og da går det greit. Men, jo. Mange av disse er pinsevenner. 

*Mozart spiller på cdspilleren*

Pappa: Skal vi skru av musikken nå?

Meg: Nei. 

Pappa: Sånn at mamma får litt fred når hun skal spise.

Meg: Nei.

NÅ HAR JEG MÅTTET HØRE PÅ DEN BJØRN EIDSVÅG-MUSIKKEN DERES I HELE TO DAGER. LA MIN MOZART VÆRE I FRED. Beklager, denne isolasjonen fra omverdenen gjør meg mer eller mindre gal.

Hvor var jeg? Jo! Pinsevenner, ja! Ja de er vedig kule. Også går de på en veldig kul café. Der har de veldig god kaffe. Også synger de og er veldig pene. Og hva i alle dager er det jeg snakker om nå?

Dette er meg på den veldig kule caféen. Men jeg er verken veldig kul eller pinsevenn. Dessuten synger jeg ikke og jeg er bare deltidspen.

I dag har jeg gått rundt i maxi-kjørt, lest i boken min og hørt på Mozart. Også har jeg gått en tur. En tur da, gitt! En tur rundt i nabolaget. 

Men det er bra å lese. Det er bedre enn å sitte ved pcen. Dessuten kan jeg si "åh, jeg har bare lest en bok i dag" med mer stolthet enn "åh, jeg har bare sittet ved pcen i dag".

Jeg har dessuten begynt å se på Farmen. 


BAM

Per dags dato (eller per dags episode) er det fjorten deltagere i Farmen. Jeg har naturligvis ikke memorisert alle disse navnene, men jeg kan de viktigste.

Andreas er en konservativ kristen som ikke liker å sove på samme rom med det motsatte kjønn og legger seg oppi hvordan jenter kler seg.

Ann Kristin er 49 år, men fjorten år i hodet. I hvert fall når hun er på fjernsyn. Hun er nokså kranglete med Andreas og synes det er smart å sabotere for hele gjengen når det er Andreas hun er sur på.

Så har vi vennene til Ann Kristin. Disse består av en moteblogger/stylist og to andre. 

Også har vi Joar. Det er han med den fine kroppen, dessuten hjelper han mer enn gjerne til på kjøkkenet. Joar er min favoritt.

HER ER DET SOM HAR SKJEDD:

Andreas sier at de forkjellige kjønnnene skal sove på forskjellig rom. Alle ler.

Ann Kristin: "Jeg trodde jo at jeg kom til å være den eldste her, men det er jeg jo ikke, for han er jo minst 110 år gammel." Nei, Ann Kristin. Du er ikke den eldste, du er den yngste, for du er nemlig fjorten år. 

Ja, og Andreas er storbonde. Dette betyr tydeigvis at han får et fint rom og tar seg friheten til å være litt sjefete. 

De får noen gjøremål de må gjøre. Bygge noe og bake noe. Andreas synes det er best at guttene bygger og jentene baker. Jentene er ikke helt enig med dette. Ann Kristin og vennene hennes bestemmer seg da for å sabortere ved å ødelegge bakverket. Joar oppdager at det er ugler i mosen og konfronterer Ann Kristin. De krangler. 

Også skal Andreas velge en førstekjempe. En førstekjempe kan ryke ut av Farmen. Han velger Ann Kristin. Ann Kristin og vennene hennes blir sure. "Jeg støtter ikke dette her" sier motebloggeren/stylisten. De andre vennene til Ann Kristin stemmer i. Men herlighet da! Noen måtte det jo bli uansett. 

Ann Kristin er jo som sagt sur. Hun tar Andreas til side og kjefter litt på ham for at han ikke har sittet seg ned med henne og snakket med henne. Men nå har jo han vært utrolig opptatt med å gjøre storbonde-ting og legge seg oppi hva ungpikene kler seg i og da.

JEG. HAR. IKKE. ET. LIV.

Én kommentar

Evermore

13.10.2012 kl.21:40

Jeg møtte en kristen i dag. Fortalte ham at jeg verken var interessert i å bli frelst av Jesus eller å lese i bibelen. Da ville han gi meg en artikkel som på mirakuløst vis skulle gjøre meg flink på skolen (og det helt uten å blande inn Gud eller Jesus!) men da ble jeg sur og fortalte at jeg ikke var interessert og så sa han, og jeg siterer "ha en fin dag", og så lukket jeg døra og så gikk han videre med livet sitt. Enten det, eller så sitter han i skrivende øyeblikk og lager heksebrygg til voodoo-ritualet sitt som han nå kan fullføre etter å ha stjålet et hårstrå fra dørmatten min. Synd for ham, for det var ikke min dørmatte.

Maxiskjørt er kult, å lese er kult og Mozart er kul. Farmen er kjedelig, men fordi du nevnte hippieskjørt skal jeg overse det. Konkluderer med at du er kul.

Skriv en ny kommentar

hits