Fifty Shades of Grey

I dag var jeg på Kvadrat for å kjøpe litt småting som jeg kan vaske meg med.

Der stakk jeg naturligvis innom bokhandelen, som jeg alltid gjør. Der var det noen barn som trippet rundt og sang; "Fifty Shades of Grey, Fifty Shades of Grey, Fifty Shades of Grey..."  Snodig.

Jeg er jo for tiden selverklært vannoholiker. Dette betyr naturligvis at jeg må drikke vann hele tiden. Jeg gidder jo ikke å betale for en flaske vann, for la oss innse det, jeg er jo ikke rik heller. Jeg har jo så klart funnet en løsning på dette. På Mexicana er de så rause at jeg alltid får med meg et pappkrus med vann og masse isbiter selv om jeg ikke kjøper noe som helst. (Vel, jeg kjøper faktisk den overprisede nachosen der en gang i blant.) Men i dag var Mexicana borte! Hele resturanten hadde forduftet! Hvordan skulle jeg få tak gratis vann nå? (Dette er også litt trist fordi de overprisede nachosene var utrolig gode.) Da jeg spurte pent inne på Peppes Pizza fikk jeg gratis vann der også. Vannet var ikke like kaldt, og det var nesten ingen isbiter, men men, gratis er gratis, og vann er vann.

Og så skulle jeg på obs for å kjøpe ny tannbørste. Da jeg skulle betale stod det en mann foran meg i køen som dama i kassen flørtet noe voldsomt med. Plutselig hadde hun tastet noen av hans varer inn på min regning og før noen av oss visste ordet av det, hadde jeg betalt for melken hans. Da jeg påpekte det lo vi litt alle sammen og mannen betalte meg tilbake med femti kroner. To kroner mer enn melken hans hadde kostet. HIHIHIHI.

Her er forresten min motivasjon for å komme meg opp om morgenen:Nå spiser jeg vafler med gulost.Det er en vaffel.

4 kommentarer

www.EliseRener.blogg.no

01.10.2012 kl.20:35

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Sifre

01.10.2012 kl.20:36

bra skrevet!

charlotte ludvigsen

01.10.2012 kl.20:40

så fine bilder!

Åshild

01.10.2012 kl.23:58

48 kroner for ein kartong melk!? Ka melk var det?

Skriv en ny kommentar

hits