The matteprøve

I skrivende stund tar jeg meg en velfortjent pause fra å øve til matteprøven som jeg skal ha i morgen. Jeg løser da noen oppgaver på et øveprøveark som vi har fått utdelt. Det er vel ingen hemmelighet at menneskene i oppgavene ofte har merkverdige navn. Men nå i dag tok det kaka. For på mitt matteark kom jeg nemlig over Kliff-Ronny. Er det virkelig noen som heter Kliff-Ronny? 

Etter kjapt søk på Gule Sider viser det seg at det faktisk finnes noen som heter Kliff-Ronny. Cliff-Ronny i alle fall.

Cliff Ronny
Dette er Cliff-Ronny sitt facebook-bilde. Jeg er klar over at han nå kan anmelde meg for å bruke bildet hans uten lov. Vel, yolo.

Alikevel. Men, Kliff-Ronny slår ikke det andre navnet i mine matteoppgaver. For det var ikke verre enn, hold dere fast; Steinar-Margrethe. Steinar-Margrethe. HVEM I HULESTE HEITE ER DET SOM HETER STEINAR-MARGRETHE? Hva slags kjønn er det uansett? Hva pokker?

Er det dette mattelærerene har sittet og kokt opp sammen? Hvor har de gjort det uansett? Vi har jo ikke lærerværelse på skolen vår en gang. Det ble brukt åtte milliarder kroner på skolen, også har de ikke spandert et lærerværelse! Det synes jeg er trist. Jeg synes lærerene burde ta et unødvendig rom og drikke kaffen sin der. En av dansesalene, foreksempel. 

neida!

Men uansett. Alle sier at matte er kjempegøy hvis du bare får det til. Jeg synes det er superkjedelig uansett om jeg får det til eller ikke. I min kjedsomhet tok jeg fram Bibelen min og slo op på en tilfeldig side. Da havnet jeg plutselig midt oppi Salomos Høysang. Er det Salomo selv som har skrevet det? Har han skrevet høysanger om en jente som har lyst til å ligge med ham? Det får da være måte på selvtillit! Det minner i grunnen ganske mye om dagens musikk.

5 kommentarer

Lovise!

27.09.2012 kl.20:57

DU ER MORSOM!

Olaug

28.09.2012 kl.17:30

Hahahaah! Herlig! :D

The Hsk

29.09.2012 kl.17:09

Hahaha, herregud! For noen navn!

katinkame

30.09.2012 kl.19:21

hahahah! :)))

Willy

15.10.2015 kl.12:10

De' e' eg så har lagt oppgavene/navnene.

Cliff-Ronny va der ein liden gutt så hette for 20 år siden; han sprang rondt på straen å spende sand på folk....

Morå (?) ropte på 'an,

Steinar-Margrethe oppsto då eg hadde ein kollega så hette Steinar så bodde i Margrethes gate...

Eg fant bloggen då me mattelerare på Vågen diskuterte om någen hette Cliff-Ronny.... Googla då, vett'u!

Skriv en ny kommentar

hits