Det er vanskelig å være meg

Jeg skulle egentlig blogge på torsdag, men så er det jo ofte slik at jeg ikke gjør det. Jeg skulle også rydde rommet mitt og vaske badet på torsdag, det har jeg heller ikke gjort.

Uansett, på torsdag så var jeg på skolen, slik som jeg er hele tiden nå for tiden. Vi skulle ha naturfagstime, slik som vi av og til har, men vår lærer hadde dratt til Svalbard. Så da hadde vi ikke det. 


Dette er Ingrid. Husk henne, hun er relativt viktig for denne historien.

Men så fikk vi høre rykter om at vi skulle gjøre noen naturfagsoppgaver, disse skulle bli levert innen klokken fire den dagen. Så jeg og Ingrid satte i å arbeide da.

Så da vi hadde jobbet med molekyler og elektroner i en time og vel så det, så fikk vi vite at det ikke slulle bli levert inn alikevel.

...

Da fortjener man en kaffe latte.


Barnevognen i bakgrunnen tilhører forresten ikke mitt barn. Folk får jo barn når de er tretten nå til dags, så jeg har forståelse for at man kan bli litt forvirret.

Senere den dagen skulle jeg, Yi Ren og Lovise hjem. Her er litt bilder fra dette:

Her tråkker Yi Ren i hundeavføring.Her misbruker Yi Ren noen blomster.Lovise kjøpte pommes frites for anledningen. Her har hun mistet en på bakken og lurer på om hun kan plukke den opp igjen. Her er en due.

 

Men jo! I kveld er det jo selveste MGPjr på fjernsynet! Jeg så en liten smakebit på dette tidligere i kveld. Nå har de begynt å auto-tune tolvåringer også. Hva er galt me verden?

Jeg ser på smakebiter av MGPjr. Hva er galt med meg?

Dessuten skal Linn Skåber ta permisjon fra Nytt på Nytt. Det er vanskelig å være meg, ass. 

Over og ut.

Én kommentar

Mona

01.09.2012 kl.19:52

Små flirte litt gjennom dette innlegget. Liker måten du skriver på ;)

Skriv en ny kommentar

hits