For en natt jeg har hatt

Jeg lå godt til rette i senga mi med en god bok da jeg plutselig oppdaget en gigantisk edderkopp i det ene hjørnet av rommet mitt. Jeg synes det er greit å ha de der hvis de ikke kommer oppi ansiktet mitt, men det er hvis de kommer i normal størelse. Dette var nærmest en tarantella. 

Etter litt fram og tilbake bestemmer jeg meg for å vekke pappa. Men innen han har kommet inn så er edderkoppen borte!!!!!!! HVOR ER DEN? Vi mistenker at den bor inne i et lite hull i pipa:


(Jeg er redd for at den har lagt egg inni der og at de planlegger å komme og spise meg mens jeg sover.)

For det var der den lusket rundt sist gang jeg så den. 

Så jeg måtte sove på mitt gamle rom i natt. Igjen; TARANTELLA.

Jeg sov på det gamle rommet i tolv år, alikevel, er jeg mer knyttet til det jeg har nå. Dette er noe som i alle fall jeg synes er litt merkelig.

Men jo! Der lå det en bok, som på fremsiden ble omtalt som humoristisk. Jeg har jo ingenting i mot en god latter så jeg begynte å lese. Og der var det noen damer som klippet av en manns edlere deler med en saks!!!! HVA FOR NOE?! Så den la jeg fra meg ganske fort.

Jeg var jo dømt til å ha mareritt den natten. Jeg har nå tenkt å fortelle om den mest oppsiktsvekkende. Jeg var en dame med rølig hår, som begynte å gå ut med en mann. Denne mannen kledde seg i skjorter og dressjakker med masse forkjellige farger. Dette her mønsteret gikk han mye med:

Jeg respekterte hans fargerike klesstil, og kledde meg selv i en knallrosa kjole. Da vi skulle ut neste gang, viste det seg at mannen var Batman! Også prøvde han å ta livet av meg! Først så hang han meg utenfor et stup og truet med å slippe, og så prøvde han å drukne meg. Jeg var skikkelig forfjamset, for skal ikke Batman liksom være snill? Jeg eier ikke en brennende interesse for superhelter, men jeg har da fått med meg litt. 

Også var det som om noen skrudde av fjernsynet, og da satt jeg plutselig i en sofa, og hadde sett alt dette på en film. Også skrudde vi på fjernsynet igjen, og da så vi neste Batman-film. Her hadde Batman flyktet fra byen fordi folk i byen ville fengsle ham fordi han nesten drepte stakkars meg (eller damen med rølig hår, da). Så etter åtte år kom han tilbake til byen. Der var alle ordentlig deprimerte fordi Batman som alle stolte på viste seg å ikke være så hyggelig som de trodde. Så kameraet gikk liksom gjennom en bilkø som sto helt stille. Der snakket noen få lavmælt med hverandre, men de fleste var kledd helt grått og stirret tomt fremfor seg. En del var også kledd i goth-klær. 

Også ser vi Batman (uten sånn Batman-drakt) kjøre en stor varebil sammen med noen folk. Batman ble i denne nye filmen spilt av Matt LebBanc.

Dette her var da drømmen min. Eller en av dem, jeg drømte sånn to andre like detalgjerte drømmer, men de handler bare om vennene mine og Ugly Betty, så det er kanskje ikke like interresant for dere. 

Hvorfor skulle Batman prøve å drepe meg? Det gir jo ingen mening. Hvis det hadde vært Spiderman hadde det jo hatt sammenheng med edderkoppen, men.. hæ?

Dessuten er det støvete på rommet mitt. Buhu, jeg har et hardt liv.

Én kommentar

Lovise

13.08.2012 kl.23:38

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOHOHO

Skriv en ny kommentar

hits