Gøy med promille

Jeg har hørt at å være våken et helt døgn tilsvarer en i promille, det virker noe usannsynlig, men ut i fra det jeg opplevde natt til 5. juni kan det kanskje ikke være helt umulig.

Okei, 5. juni var egentlig den dagen vi skulle komme opp i muntlig eksamen. Til tross for at jeg fikk 6 da vi hadde prøvemuntlig tidligere dette året (bare fletter det sånn diskré inn) var jeg ekstremt nervøs. Vi var jo ute i streik på dette tidspungtet, og dette var noe jeg håpet vi kunne fortsette med. Jeg var også helt overbevist om at jeg kom til å komme opp i matte! Matte er det faget jeg misliker sterkest, bortsett fra kanskje tysk, som er uhyre kjedelig.

Ein swei drei fier funf sechs sieben acht neun zehn Det er stor sett det jeg kan på tysk. Den eneste grunnen til at jeg får en rimelig god karakter er fordi læreren vår ikke har hjerte til å gi noen noe mindre enn fire.

Jo! Så jeg la meg ned på puten og var ganske så engstelig. Men jeg sovnet ikke. Jeg bare lå der og var engstelig. Etter en liten stund leste jeg et blad. Men jeg sovnet ikke. Så jeg jeg satte meg foran datakjermen, for det blir jeg alltid så trøtt av. Jeg så da naturligvis på bilder av Ed Westwick. Han er forresten grunnen til at jeg lever nå for tiden. Jeg er virkelig bekymret for meg selv. Men hvem kan egentlig klandre meg?

    
Hvis dette ikke er det søteste i verden så vet ikke jeg!

Men jeg fikk enda ikke sove! Så jeg bare lå der og så sånn tilfeldig bort på bamsen min. Og så! Så rørte den på seg!!!!! Den begynte å flyte bortover sengen! Og jeg bare; spøkelser! Men så kom jeg jo på at jeg har en bibel på rommet mitt, så det kunne det jo umulig være. Så den eneste grunnen måtte være at bamsen min lever. Hallo! PROMILLE!!!! Jeg vet ikke hvordan det er å være full, men er det sånn at bamser flyter rundt og sånn?

Jeg sovnet jo pokker meg aldri! Så jeg stod opp i syvtiden og bare sto opp, liksom. Og når jeg ikke sover nok, så veksler jeg mellom å gå rundt og sjangle, og vare superduper oppspilt. Men jeg var jo tross alt sterkt beruset.


Kaffe!


Frokosten min! Så på God Morgen Norge, det har blitt utrolig kjedelig. Det handlet om en dame som var bitt av en flott. Også hadde hun en datter som het Nelly. Folk kaller jo barna sin allslags nå til dags. Men Nelly er et fint navn det, altså. 

Jeg hade forresten en sykt sexy morgenstemme da jeg vknet opp. Jeg er ikke ironisk, hvis du var i tvil. Også feirte vi bursdagen til en av bestevennene mine også la jeg meg tidlig og sov godt også bare THE END! 

Litt sånn info:

Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen! Hurra!

Jeg har meldt meg inn i en gruppe som irriterer seg grenseløst over ordelingsfeil. Det kan du også gjøre HER.

Jeg har også funnet en annen fantastisk nettside! Trykk HER. Kødda. Trykk HER.

Én kommentar

Lovise

07.06.2012 kl.20:15

JEG ELSKER HVERT ORD DU SKRIVER<3

Skriv en ny kommentar

hits