Blogger du har min tillatelse til å lese

Jeg vet det er et stort farlig blogghav der ute. Det er mye rosa, det er mye Jeffrey Camqbell-sko og det er himla mye cupcakes. Men med min hjelp vil du ende opp med å lese noe som vil utvide din inteligens og forståelse. Haha, bare tuller. Jeg kan vise deg noen blogger som ikke er helt ute på tur.

1. http://www.linniiie.com/ Hvis du ikke har vært her inne enda, da er det bare å klikke seg inn. Hun skal slutte å blogge om ikke alt for lenge, noe som er veldig vanskelig for meg. Etter sommeren begynner jeg på vidergående, MIA slutter å gå på nrksuper, og Linnéa Myhre slutter å blogge. Det bir en stor omveltning. Men som et plaster på såret gir Linnéa ut bok ut på sensommmeren. Den skal jeg ha, om jeg så må stjele den skal jeg ha den.

2. http://www.sukkerspinneriet.com/ Bare tekst uten bilder. Fantastisk.

3. http://grayzine.no/hjartesmil/ ELSK på denne! 

4. http://lissis.blogg.no/ Meget sjarmerende.

5. http://livingdoll.modette.no/ Den eneste motebloggeren som jeg syns kler seg fint. Dessuten har jeg overbevist meg selv om at hvis jeg var mye brunere hadde vi hatt helt like kropper. Det kan ingen ta fra meg.

6. http://sophieelise.blogg.no/ Du tenker kanskje at hun ikke har noen verdige tanker i hodet fordi hun ser ut som hun gjør. Ærlig talt! Det der er noen av det mest fordomsfulle jeg har hørt! Og det kommer fra en som er ganske så fordomsfull. Sophie Elise er faktisk ei flott jente!

 

Én kommentar

Susi

17.06.2012 kl.01:08

Skal sjekke :)

Skriv en ny kommentar

hits