Konsert

God kveld. I skrivende stund skulle jeg egentlig sett på Gossip Girl. Men å se Dan og Blair sammen gjør meg så nedstemt at jeg måtte skru det av. Etter at jeg hadde felt noen tårer og godsnakket litt med meg selv tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. 

Jeg kan jo begynne med å fortelle om mitt nye syn på ekteskapet. Det går jo litt tregt med søstrene mine. De er begge i tyveårene og ugifte og barnløse. Det virker heller ikke som om de har noen spesielle i kikkerten. (Eller hva vet vel jeg om det, de forteller meg jo ingenting.) Så mamma hadde da satt sin lit til meg. Jeg har jo alltid hatt lyst til å gifte meg relativt tidlig og da bringe slekten videre. Men nå har jeg tenkt litt. Når du gifter deg, kommer partneren din alltid til å være der. Ja, det er helt sant. Hver gang du våkner, kommer han til å være der. For du kommer ikke til å få ha sengen i fred. Han kommer til å være der, og menn snorker. Også får dere kanskje barn, og de kommer også alltid til å være der. Du får aldri være alene! Hva slags liv er det? Nå er jo jeg bare seksten år og er utrolig takknemlig for at jeg ikke trenger å gifte og reprodusere meg før om mange, mange, mange år! Innen den tid er jeg kanskje også blitt et mye hyggeligere menneske som setter pris på å tilbringe livet sitt med andre mennesker.

Nuvel.

I morgen skal vi ha naturfagsprøve. Jeg har jo alltid ment at naturfag er noe vås, og at det er både vanskelig og kjedelig. Men da jeg satt meg ned for å øve var det faktisk ikke så ille. Hvis jeg skal være helt ærlig, må jeg si at det nesten var litt fornøyelig. 

Noe annet som har skjedd er at jeg fikk 5- på nynorsktentamen. Meget tilfreds med det. Så nå blir det jaggu meg 5 i nynorsk standpungtkarakter. 

Men det var verken Gossip Girl, ekteskap, naturfag eller standpungtkarakterer dette innlegget skule handle om. I går var jeg og skolen min på konsert. En annen ungdomsskole i området hadde vunnet en konsert med Gabrielle og LidoLido (skriver det sånn?). Og som den gode bloggeren jeg er fisket jeg opp kameraet. Vel, den seks år gamle mobilen min i alle fall.

Som sagt, var Gabrielle der. Da jeg bragte opp dette rundt frokostbordet ble det stor oppstandelse.

Pappa: Gabrielle! Hvordan har de fått tak i henne?

Mamma: Hvem er Gabrielle? 

Pappa: Hun er jo en stor stjerne! Hun hadde en stor hit i fjor! Den der "Ring Meg"!

Meg: Skal jeg få tak i autograf til deg eller?

Mamma: Jeg vet ikke hvem det er jeg altså.

Pappa liker Usher, Rihanna og Beyonce og de der også. Noen menn kjøper seg dyr bil, noen kjøper seg motorsykkel, får seg dame i tyveårene, får seg thailandsk dame i tyveårene mens pappa hører på popmusikk.

Her er et bilde av Gabrielle:

Vel, dett var dett.

Huff, jeg føler at jeg henger ut familien min her. Jeg gråter av fjernsynsprogrammer, snakker med meg selv og tenker på ekteskap. Det er virkelig beundringsverdig at de holder ut med meg.

Én kommentar

Lovise

28.04.2012 kl.21:21

ai løøøøv ju!

Skriv en ny kommentar

hits